Vad säljer på Ebay?

Gå med i mitt Nyhetsbrev!
Gillar du bloggen? Rösta!
Blogglista.se
bloggtopplista

Skrivet av Björn.

En fråga som många runt om i världen ställer sig, vad säljer egentligen på ebay?
Om du som jag gärna slösurfar runt på den digitala auktionsjätten en ledig eftermiddag så inser du snart att i stort sett allt säljs på Ebay. (I och för sig med mycket varierande framgångar). Framgången eller inte kan ofta bestämmas utifrån produkten (efterfrågan på densamma….) men lika gärna i många fall förmågan att skapa text och annonser som säljer.

Hursomhelst så bestämde jag mig för att kolla runt lite på nätet efter “experternas” tips, vad säljer på Ebay just nu. Måste ju säga att jag är lite förvånad över resultatet från dessa experter. Eller vad sägs om:
Bantningspiller(!), Naturliga lustmediciner(!), Schack set i glas, Hög och lågkostnads smycken osv. Nog för att allt finns på Ebay men att mediciner och kosttillskott skulle höra till heta trender på en auktionssajt förvånar i vart fall mig.

Dock tror jag på rådet som flera experter ger och det är att hitta sin nisch. Fast det gäller väl i stort all försäljning.
Tror jag får gräva lite mer i dessa “expertips” för frågan är ju högst intressant/befogad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggar etiketter: ,