Tjäna pengar på webben

Gå med i mitt Nyhetsbrev!
Gillar du bloggen? Rösta!
Blogglista.se
bloggtopplista

Ett hett och omdiskuterat ämne är “hur man tjänar pengar på webben eller Internet”. Sidorna som skrivits om det är otaliga, sökorden kopplade till att tjäna pengar, tjäna mer pengar, tjäna extra pengar och liknande är bland de dyrare du kan betala för som annonsör på exempelvis google adwords.

Vilket i stort kan förklaras med att många vill veta mer om hur man kan tjäna pengar, eller jobba hemifrån. Dessutom bör man vara medveten om att mycket av den infrmation som säljs i ämnet är skräp. Ju fler potentiella kunder desto fler potentiella skräpprodukter är en oskriven sanning. Men jag tänkte ändå skriva om lite bra tips på hur man faktiskt kan tjäna mer pengar, extrapengar eller liknande.

Detta blogginlägg handlar om frilansjobb. Med tonvikt på frilansjobb inom IT, likt programmering och skrivande. För det finns faktiskt en rad olika jobb små som större att hitta om man är intresserad av just detta. Som jag tidigare skrivit om finns det exempelvis på SEOforum.se en avdelning där man både kan eftersöka uppdrag och söka uppdragstagare beroende på om man vill ha uppdrag eller om man söker uppdrag.

Andra bra tips för dig som söker uppdrag är att kolla på okelii som är en portal för frilansuppdrag, frilans är en annan. Det finns fler potentiella ingångsvinklar men just frilansjobb är ett sätt att tjäna pengar på webben. Det man bör tänka på är dock att det är klart mycket högre chans att hitta uppdrag om man själv har F-Skattesedel, det vill säga att man tar uppdragen som egen företagare. Sedan bör man nog vara medveten om att frilansmarknaden i Sverige är aningen begränsad, men möjligheterna finns helt klart.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggar etiketter: , , ,