Tjäna pengar på skrivande (?)

Gå med i mitt Nyhetsbrev!
Gillar du bloggen? Rösta!
Blogglista.se
bloggtopplista

Detta blogginlägg blir lika mycket fråga som förslag. Är nyfiken på de olika slags skrivjobb som erbjuds på Internet. Som jag tidigare skrivit om finns ju olika frilansuppdrag att hitta på diverse olika forum etc. (Exempelvis SEO-Forum.se). Men det finns ju även en rad olika sajter (och företag) som erbjuder diverse olika erbjudanden,  utbildningar, länkar etc inom olika typer av writing jobs, (googla exempelvis writing jobs, real writing jobs och du förstår vad jag menar).

Följdfrågan blir då om det finns några pengar att tjäna på detta? Någon som provat? Någonting säger mig att det finns ett uns av möjlighet och en hop av icke möjlighet i det här (som så mycket annat som har med inkomstmöjligheter att göra på Internet). Likna exempelvis vid “tjäna pengar på undersökningar” som finns i en rad olika former på Internet.

Så vad menar jag då med uns av möjlighet? Jo, jag tror att det finns en del seriösa skrivarjobb att få också likt det alltid finns frilansmöjligheter. Men tyvärr tror jag att dessa seriösa möjligheter riskerar att drukna i de alla oseriösa aktörer som tar överhanden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggar etiketter: ,