Tjäna pengar med Adtraction

Gå med i mitt Nyhetsbrev!
Gillar du bloggen? Rösta!
Blogglista.se
bloggtopplista

Ett smart tips om du har en websida eller en blogg och har lite besökare, så kallad trafik med nätspråk, och vill få lite extra inkomster på sidan är att använda Adtraction affiliatenätverk.

Det finns ju en rad olika så kallade affiliatenätverk runtom i både Sverige och världen att använda sig utav om man vill tjäna lite pengar eller kanske till och med mycket pengar. Hur bra utfall man kan få styrs ju givetvis av hur många besökare man har på sin websida eller på sin blogg. Har du vart med ett tag vet du säkert redan vad ett affiliatenätverk gör, annars så får du en snabb genomgång nu. Ett affiliatenätverk är en länk mellan dig som webplatsägare eller bloggare och företag som vill annonsera, synas på nätet. Att skaffa fram dessa annonsörer själv är mycket svårt för att inte säga omöjligt, men ett affiliatenätverk kan locka många stora intressanta annonsörer med att de har ett stort nätverk av webplatser och bloggar att publicera annonserna på. Dessutom oftast till en för företagen billig peng där de kan ge betalt per besök, per lead eller kanske procent på avslutad försäljning och därigenom endast betala för de kunder de faktiskt får.

Adtraction affiliatenätverk har många stora och kända annonsörer som exempelvis; Linas Matkasse, SEB, Byggmax, GodEl, Bonnier, Boxer, Halens, Stayhard, Cellbes. Detta gör att du kan erbjuda dina besökare och/eller läsare annonser från populära och heta varumärken.

Vidare har man ett rätt coolt verktyg som kallas för AdTalor där du kan bygga dina egna unika specialannonser med utvalda produkter från dessa heta, kända företag och som passar just din webplats.

Du kan även skaffa dig en extra passiv inkomst genom att rekrytera andra affiliates till Adtraction affiliatenätverk och därigenom få en andel av deras inkomster som affiliates för sidan. Sidan rekommenderas verkligen!

Du kan läsa mer på Adtraction.

 

 

 

 

<inlägget innheåller sponsrade länkar>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...