Tips: Google Docs underlättar arbetet!

Gå med i mitt Nyhetsbrev!
Gillar du bloggen? Rösta!
Blogglista.se
bloggtopplista

Som många säkert redan känner till så finns programmet Google Docs i Google. Och kände du inte till det så blev du upplyst nu hoppas jag:)

Så vad är då Google Docs? Google Docs är bland annat en onlinevariant av en ordbehandlare, sanningen att säga så är väl inte själva ordbehandlingsdelen dess största styrka, utan snarare är själva fördelen enligt mig just att man kan bjuda in de man jobbar med att jobba i samma dokument, jobbarkompisarna, kollegorna, teamet, studentgruppen vad det nu må vara.

 

Alltså kan man jobba med samma dokument samtidigt från vitt skilda platser genom att dela dokumentet med varandra. Du kan enkelt chatta med kollegorna via programmet, skriva kommentarer till vad du ändrat, se vem som varit inne senast och när denne var inne.

Google Docs är helt enkelt suveränt och framförallt om du jobbar med grupparbeten och liknande inom studentvärlden.

Vill du ha liknande funktioner i ett annat program finns även Dropbox. Det har jag dock inte testat i någon större utsträckning så det kan jag inte uttala mig om så mycket. Jag håller mig för närvarande til Google Docs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggar etiketter: , , ,