Så bra blir Nokia Lumia 800 Specifikationer

Gå med i mitt Nyhetsbrev!
Gillar du bloggen? Rösta!
Blogglista.se
bloggtopplista

Förra veckan meddelade ju som bekant Nokia att man kommer att komma med två nya smartphones, kallade Lumia. Båda dessa skall köras med Windows Phone som operativsystem. Den större och dyrare och mer avancerade varianten heter Nokia Lumia 800. Hur bra är den egentligen? Det är en fråga som blir än mer intressant efter att Tommy i veckan publicerat en undersökning som visar att 43% av hans läsare kommer att välja Windows Phone till sin nästa smartphone.

Hur bra är den då? 61,2 x 116,5mm stor med en tjocklek på 12,1mm. 3,7 tums skärm och med en total vikt på 142gram. Har den en samtalstid på max 9,5h, en standbytid på batteriet på max 335h. Max tid för uppspelning av musik är 55h och för video 7,5h.

Kameran? En 8 megapixels kamera med Carl Zeiss optik och stöd för HD-Video. Dessutom 3x digital zoom och stöd för i stort sett alla bildtyper.

Skärmen? AMOLED Skärm 3,7 tum med touchscreeen och en upplösning av 480×800 pixlar.

Hårdvaran? Man har stöd för det mesta, som:

  • WiFi
  • Micro USB
  • Bluetooth 2.1 +EDR
  • USB 2.0 High-Speed
  • 3.5mm AHJ Connector
  • Bluetooth Stereo Audio

Dessutom Micro SIM, Nokia Maps, Bing Maps, Flight Mode, Nokia Drive, Nokia Music, 2 Microphones, 3D Accelerometer, Proximity sensor, Magnetometer Sensor, Ambient light sensor, Application Highlights, Nokia Contacts Transfer.

Minnet då? 16Gb minne och 512MB SDRAM Minne.

Tja detta var ett axplock av nya Nokia Lumia 800. Man verkar i alla fall ha försökt få med det mesta som marknaden kan tänkas vilja ha, återstår att se om mottagandet blir lika varmt som intresset? Jag tycker i alla fall att det är en estetiskt snygg mobil som har mycket bra funktioner.

Enligt uppgifter som cirkulerar på nätet hamnar priset kring 4500:-

(Källor för specifikationer: http://www.nokia.co.uk/gb-en/products/phone/lumia800/specifications/)

Du vet väl att du kan prenumerera på mina blogginlägg och få meddelande om alla inlägg direkt till din e-mail:


 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggar etiketter: , , ,